Τελικός Διαγωνισμός του Mr World Greece 2012

 
 

Για άλλη μια χρονιά ο Βασίλης Πρεβελάκης - σε συνεργασία με τον Θ. Τρανούλη - οργάνωσε τον ανδρικό διαγωνισμό Mr. Greece 2012. Στόχος της βραδιάς ήταν η εκλογή των ανδρών οι οποίοι θα αντιπροσωπεύσουν την χώρα μας σε διεθνείς διαγωνισμούς όπως Manhunt International , Mr. World, Best Model of the World κλπ


Την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 9 πανέμορφα αγόρια διεκδίκησαν τους 4 τίτλους του διαγωνισμού στον πανέμορφο χώρο του Bay Way στη Μαρίνα Ζέας. Με θέα τον Σαρωνικό οι υποψήφιοι κατέφθασαν στον χώρο νωρίς το απόγευμα προκειμένου να χτενιστούν από τον βραζιλιάνο κομμωτή και πρώην μοντέλο Romeo Morales ιδιοκτήτη των κομμωτηρίων Leo Basimas, να μακιγιαριστούν από τα χέρια της Δήμητρας Χρούτα αλλά και να προβάρουν για τελευταία φορά τις εμφανίσεις τους υπό το άγρυπνο βλέμμα του Γιάννη Καζανίδη που φρόντισε μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια της βραδιάς.


Τον διαγωνισμό παρουσίασε η πανέμορφη παρουσιάστρια και μοντέλο Κατερίνα Ευαγγελινού .


Η πρώτη εμφάνιση των υποψηφίων ήταν με μια φρέσκια και ενδιαφέρουσα πρόταση από τον δημιουργό street style ρούχων Χρήστου Κιτσάκη, ενώ στη συνέχεια τα 9 αγόρια συνέχισαν την εμφάνισή τους με μαγιό Νίκος Αποστολόπουλος. Ο διεθνούς φήμης σχεδιαστής με τις πιο πολυσυζητημένες επιδείξεις ρούχων και αξεσουάρ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, εμπνευσμένος από την αρχαία Ελλάδα δημιούργησε τις ιδιαίτερες χαρακτηριστικές γραμμές στα εσώρουχά του που τον απογείωσαν σε όλο τον κόσμο. Στην τρίτη και τελευταία εμφάνιση των υποψηφίων απολαύσαμε την collection 2013 στα γαμπριάτικα κουστούμια Νίκος Αποστολόπουλος.


Την κριτική επιτροπή  αποτελούσαν  νωστά μοντέλα της εγχώριας και όχι μόνο σκηνής, όπως ο Γιώργος Μανίκας, η Γκρέτα Τσέτη, ο Στέλιος Χαντζαμπάκης, η Νάταλι Θάνου , ο Στέλιος Νιάκαρης αλλά και από τον κορυφαίο φωτογράφο μόδας Γιώργο Μεστούση και τον Στάθη Αβραμίδη Διεθνής Best Tourism 2000 και παγκόσμιος Hall of Fame Ναυαγοσωστικής 2009. Την επιτροπή τίμησε ο δημοσιογράφος και κοσμικογράφος του περιοδικού ΟΚ Γιώργος Πράσινος, χρέη προέδρου της κριτικής επιτροπής εκτέλεσε ο κ. Νίκος Αποστολόπουλος , ενώ γραμματέας, πάντα, ο Βασίλης Πρεβελάκης.


Οι 9 υποψήφιοι ήταν οι: Αρχοντουλάκης Αντώνης, Βάλβης Δημήτρης, Βογδανίδης Αχιλλέας, Γαβριήλ Θωμάς, Μάλαμας Δημήτρης, Μπάλλας Ζώης, Μπουραζάνης Αντώνης, Στάθης Προφήτης, Σούντας Μάριος και Χολέβας Θάνος.


Οι τίτλοι απονεμήθηκαν από τον Γιάννη Παντελακάκη, Manhunt International Greece 2011, τον Στέλιο Νιάκαρη, Best Model of the World Greece 2008 και φετινό πρωταγωνιστή της παγκόσμιας καμπάνιας του Roberto Cavali , την Μις Γιάνγκ 2010 Μελίνα Συριή και την Κατερίνα Μπιλίνη φιναλίστ 2010.


Τον τίτλο Manhunt Greece 2012 κατέκτησε ο Θωμάς Γαβριήλ, ενώ αναπληρωματικός του εξελέγη ο Αχιλλέας Βογδανίδης και τον τίτλο Mr. World Greece κατέκτησε ο Δημήτρης Βάλβης , με αναπληρωματικό τον Ζώη Μπάλλα.

 

28 Οκτωβρίου 2012